Vårt sätt

Att lagerhålla och genom personlig service tillhandahålla industrins dagligvaror i södra Mälardalen

IP Industripartner arbetar på en noggrant avgränsad marknad. Viktigt för oss är god lagerhållning. Vi arbetar mycket med att se till att våra förnödenheter, industrins dagligvaror, finns på lager, så att kunderna kan få snabb service.

Vi kan inte sälja allt till alla. Vi koncentrerar oss på produkter avsedda för professionella användare. Tuff användning kräver bra kvalitet och därmed produkter anpassade för detta.

Våra kunder finns inom all slags industri. Mest verkstads och byggverksamhet, men även inom övrig industri, entreprenadföretag, kommuner och landsting. 

Det bästa av två affärsmodeller

Samtidigt som vi är ett fristående bolag som kan vara snabbfotade och flexibla är vi delägare i BIG-gruppen. En kombination som gör oss starka med muskler i ryggen. Vår butik har ett stort lokalt kundanpassat sortiment. Vänta inte på leverans från ett centrallager. Sammanfattningsvis kan man säga att vi vill ge dig förstklassig service och att du får en partner med tillgång till hela världens spetskunskap. Som kund hos oss ska du sällan behöva vända dig någon annanstans.

Integritetspolicy

Läs vår Integritetspolicy där vi redogör närmare för hur vi behandlar personuppgifter om dig i egenskap av att du representerar ett företag som i sin tur är kund/leverantör eller potentiellt blivande kund/leverantör hos oss. Integritetspolicyn gäller vidare för dig som besöker vår hemsida, och som ansöker anställning hos oss.