Det är något stort med IP Industripartner

Vi vet hur det är att verka i en konkurrensutsatt bransch kräver hårt arbete, långa arbetsdagar och hundraprocentig koll på alla kostnader. Vi vill bidra med det vi är bäst på och se till att era val av verktyg, maskiner och förnödenheter alltid blir kostnadseffektiva.

En riktig yrkesbutik

IP Industripartner AB startades 1989 och sedan dess bedrivs verksamheten i lokalerna på Gustafsvägen 13B i Eskilstuna. Där finns kontor, butik, lager, slang- och gummidukskonfektion. Av de ursprungliga ägarna finns fortfarande tre kvar i företagets styrelse. Tillsammans med Industripartners kompetenta personal bildar dessa en stark gruppering, som hela tiden har som målsättning att ge dig som kund bästa tänkbara service, kvalitet och förutsättningar till gott samarbete.

Ägna dig åt det du är bäst på!

Din arbetstid är en av dina mest värdefulla tillgångar. Svenska industri-, bygg, och serviceföretags dagliga inköp av verktyg, maskiner och förnödenheter stjäl ofta onödigt mycket resurser från kärnverksamheten. Genom att samla dina inköp hos IP Industripartner kan du minska antalet leverantörer. Samordnade leveranser och färre fakturor ger bättre total ekonomi och du får mer tid att syssla med det du är bäst på – ditt eget arbete.

Se oss som ditt eget lager!

Istället för ett standardiserat centrallager är vår målsättning att ha kundanpassade lager och butiker för den lokala marknaden. Detta hjälper dig att minimera dina lager- och distributionskostnader utan att riskera tillgängligheten till viktiga produkter.

Vår kunskap är din kunskap

Med rätt kunskap om produkter kan en liten skillnad mellan olika produktalternativ i slutändan spela en avgörande roll. Att alltid arbeta med precis rätt produkt för det aktuella ändamålet, varken bättre eller sämre än du behöver, är viktigt för total ekonomin. Vår lokala förankring med unik kompetens, engagemang, flexibilitet kombinerat med en stark central organisation i ryggen gör att vi kan hjälpa dig i alla tänkbara situationer.

Fakta om IP INDUSTRIPARTNER

Antal lagerförda artiklar: 18.000 st
Omsättning: 33 mkr
Antal anställda: 16 st
VD: Tomas Classon
Organisationsnummer: 556368-0643
Plusgiro: 6 30 77-2
Bankgiro: 5485-5481
Certifiering: ISO 9001, ISO 14001